Nyheder

Det italienske urmærke Venezianico introducerer et prisbilligt sportsur med integreret lænke

Fra Venedig tikker lanceres nu et spændende nyt sportsur med integreret lænke til et fordelagtig pris. Urmærket skriver præsenterer tre farvevalg og kommer dermed med på moden med integreret lænke.

En bro mellem fortiden og fremtiden. Intet mindre. Sådan præsenterer et italienske urmærke fra Venedig det nyeste skud på stammen over nye ure i den voksende kollektion. Den 26. september 2024 lancerer Venezianico Arseanale, der er urmærkets bud på et budgetvenligt sportsur med integreret lænke – og konstrueret i stål. En urtradition stærk inspireret af ikoner som Patek Philippe Nautilus og Audemars Piguet Royal Oak.

Her ses urets smukke bagkasse, der afbilleder broen ved Arsenale i Venedig. Billede: Venezianico.

Venezianico følger dermed også i fodsporrene af mange andre mindre som for eksempel Maen og Yema samt større mærker som Christopher Ward, Steinhart og Tissot. De har alle lanceret sportsure med integreret lænke i stål. Arsenale placerer sig prismæssigt i en lavere ende med en annonceret pris på 800 Euro, hvilket svarer til 6.000 kroner.

Lilla, blå og sort er de tre farvevalg. Billede: Venezianico.

I første omgang lanceres Arsenale i en diameter på 40mm og en længde på blot 44mm. Mest imponerende er dog, hvor tyndt det er lykkedes at bygge uret. Arsenale måler nemlig blot 8,95mm i tykkelse. Uret er konstrueret i 316L kirurgisk stål med stålbagkasse. Behandlingen fremstår som primært børstet stål, men med polerede overflader langs hornene og på lynetten, der er både poleret og riflet. Glasset er safir, så man får ridsesikkerheden.

Billede: Venezianico.

Urskiven er urets helt store attraktion med lodrette Côtes de Genève striber. Et virkelig flot mønster, der får uret til at se eksklusivt ud. I uret sidder et Citizen Miyota 9029 automatisk urværk og vandtætheden er acceptable 50 meter. Ud fra billederne ser Arsenale ud til at være et kompakt og stilsikkert ur, hvilket understøttes af urskiven, der blot har Venezianicos logo under klokken 12. Dertil kommer, at man har fjernet sekundviseren og dermed får et mere roligt udseende med kun time- og minutviseren, der er skelleteret.

Her den lilla version i profil. Billede: Venezianico.

Man kan skrive sig op til uret på Venezianicos HJEMMESIDE.

Se også

Back to top button

Adblock Detected

Hej. Time & Crown er gratis, men vi vil gerne tjene lidt på annoncer, så slå gerne Ad Blocker fra. Tak!